Lollobrigida i Bojana Vunturišević iz grupe Svi na pod! predstavljaju spot za pesmu „Uzalud“, a Gibonni jedan „live“ video za numeru „Mirakul“ večeras u 20 časova samo na kanalu MTV. „Mirakul (live)“ je treći singl s najnovijeg Gibonnijevog koncertnog albuma „Gibonni: LIVE“, nakon najavnog singla „Slavim ove dane što si tu (live)“ i „Toleranca (live)“.

Ovo je takođe i jedna od Gibonnijevih numera bez koje ne prolazi apsolutno nijedan nastup, pa je tako bilo i na turneji „Toleranca“, tokom koje je i zabeleženo ovo izvođenje.

Drugi spot koji će premijerno biti prikazan u okviru serijala MTV premijera je za pesmu „Uzalud“, na kojoj bendu Lollobrigida gostuje Bojana Vunturišević iz grupe Svi na pod. „Pesmu smo snimili s našom dugogodišnjom prijateljicom iz benda Svi na pod Bojanom Vunturišević. Sviđa nam se muzika tog benda i Bojanin vokal, ali hteli smo da je stavimo u malo žešći kontekst, da vidimo kako ćemo nas tri funkcionisati u pank varijanti. Ispalo je sjajno, mislim da je i Bojani godio izlet u divljanje i vrištanje“, izjavila je Ida Prester, pevačica Lollobrigida. „Pesma je pravi girl riot, a spotom smo hteli da prenesemo energiju živog benda. Svi članovi benda Lollobrigida su novi (osim mene i Petre), to je sad beogradska ekipa mladih momaka iz BIGZ-a i ovo je moment da ih upoznate. A s obzirom da sam spot snimala u devetom mesecu trudnoće, moje koleginice za mikrofonom, Petra i Bojana, takođe nose ‘trbuhe’, iz solidarnosti“. Reditelj spota „Uzalud“ je Ivan Stojiljković.

Bend Svi na pod! će 4. aprila u Mikser hausu održati koncert i predstaviti svoj novi album „Mladost“. Tom prilikom će posetioci, pored singlova koji su već postali hitovi, poput „Puta“, „Zlatnih spirala“, „Barakude“, prvi put moći da čuju do sada neizvedene pesme sa albuma „Mladost“, koji će objaviti nova izdavačka kuća Lampshade Media, čije je ovo prvo izdanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari