Počinje prodaja ulaznica za Arsenal fest 2023. 1Foto: Zoran Lazarević Laki/Arsenal fest

Kragujevački Arsenal fest pustio je u prodaju prvi kontigent karata za trinaesto izdanje festivala koje će biti održano od 29. juna do 1. jula 2023. godine.

Komplet ulaznica za sva tri festivalaska dana košta 3.500, a VIP komplet 9.000 dinara.

Cena kampa za tri dana košta 1.500 dinara, a organizatori festivala pozivaju zainteresovane da osiguraju svoje ulaznice na vreme po najpovoljnijim cenama.

Festivalski tim još od prošlog leta vredno radi na pripremi Arsenal festa 2023, pa će publika u prostoru Kneževog arsenala moći da prisustvuje koncertima u još većem kapacitetu nego do sada.

U Kragujevac će stići velika svetska imena, kao i fantastične domaće i regionalne zvezde.

Arsenal, je da podsetimo, ove godine imao dva rasprodata dana na tri bine.

Prvi put od osnivanja manifestacije, rasprodat je kompletan kontigent ulaznica za petak, 1. jul, što se ponovilo i narednog dana, kada je karata ponestalo oko 22 sata.

Publika je tokom tri dana uživala u koncertima više od 50 izvođača, među kojima su bili Placebo, Thievery Corporatio, Roni Size, Konstrakta i mnogi drugi.

Arsenal fest je ove godine ušao u najuži izbor za najbolji mali festival u evropi.

U konkurenciji za nagradu su još devet festivala koji se održavaju u Rumuniji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Holandiji, Švajcarskoj, Australiji, Poljskoj i Italiji.

U glasanju putem interenat učestvovalo je više od 40.000 ljudi, a svečano proglašenje pobednika je 18. januara u holandskom gradu Groningenu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari