Šerbedžija objavio poslednje pismo koje je dobio od Mire Furlan 1Foto: Stanislav Milojković

Jedan od najvećih glumaca na ovim prostorima, Rade Šerbedžija, oglasio se na svom Fejsbuk profilu i prvi put napisao kakav je bio njegov odnos sa koleginicom Mirom Furlan.

Nakon što je za Nova.rs juče rekao da ne želi da komentariše memoare Mire Furlan „Voli me više od svega na svijetu“, poznati glumac ipak je reagovao, ali na Fejsbuku.

„Ja ne želim davati nikakve intervjue niti dodatna objašnjenja. Osećam se jedino obaveznim objaviti poslednje Mirino pismo koje mi je nakon našeg zadnjega druženja 2017. ostavila na porti kazališta Ivana pl. Zajca, odlazeći iz Rijeke. Činim to zato što sam uveren da to pismo svedoči kakvi su, na kraju krajeva, bili naši odnosi“, napisao je između ostalog Šerbedžija u svom postu.

Kada se 2002. godine, posle gotovo dve decenije, vratila u Hrvatsku, kako bi igrala naslovnu ulogu u „Medeji“, u pozorištu Radeta Šerbedžije Ulysses na Brionima i režiji Lenke Udovički, Mira Furlan nije primljena na način koji je očekivala i o tome piše u knjizi „Voli me više od svega na svijetu“, koju je kod nas objavila izdavačka kuća“Booka“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari