Trifunović odgovorio Tomiću: "Ajmo Ante još koju kolumnu" 1Foto: Marija Mladjen/ATAImages / Milan Maricic/ATAImages

I, kao što se moglo očekivati na svom Instagram profilu Sergej Trifunović  je prokomentarisao izjavu pisca Ante Tomića za Danas da glumac danas nije žrtva, nego da je „naprosto budala„.

„Uvek radije budala, nego p***ica, istakao je Sergej Trigunović na Instagramu, pozivajući pisca da mu posveti još jednu kolumnu.

„Ajmo Ante jos koju kolumnu, nije 50 eura za bacit. Prva u @slobodnadalmacija.hr (u kojoj smo veliki prijatelji) bila kao prijazna i šaljiva, druga palanački pokušaj duhovitosti pred beogradskom publikom u @danas.rs , ovo je sad patetično skoro i kao ovi komentari:”a mislio sam da si dobar čovek. Ako napišeš i treću, teško da bi to moglo dostići onu Dežulovićevu kontradiktornu i genijalnu trilogiju o Zidanu, ali bismo svi, mnogo jasnije vidjeli što si.

Ljudima koji ne pate od viška integriteta (svoj si kod mene izgubio videći kako bez problema uplivavaš u tuđi rektum, izostavicu ime osobe) teško je objasniti pojam prijateljstva i što to zapravo znači. Ante, nikada nisam mislio za tebe da si dobar čovek. Vrlo brzo si se, već na tim čitaćim probama pokazao kao p***a.

„And that is what you always were, I guess. Put your statson on, Willie boy, and keep doin’ a good job“

Pazi i ovo sam uspeo sam da napišem.
P. S. Drago mi je u ovom jezivom prepucavanju preko medija (jer sva su jeziva) što se dešava na stranicama @danas.rs i taj list je zaslužio da mu skoči prodaja, pa nek ide i preko žutila!
Kupujte Danas. Jer ko zna šta će biti Sutra.
(Evo vam slogan za dž. Ako United Media reši da odreši kesu za marketing👌)

 

 

Da podsetimo, Ante Tomić dao je izjavu za Danas nakon što je Sergej Trifunović reagovao na njegovu kolumnu „Sve je ovo Sergej zaslužio“ za Velike priče.

U ovom tekstu Ante govori o proterivanju glumca iz Evropske unije i još pet zemalja, nakon nedavnih dešavanja u Splitu, kao i opservaciju o njegovoj gladi za pažnjom.

Trifunović je zbog ovog teksta zamolio Tomića da ga ne naziva prijateljem, jer su se videli svega desetak puta u životu, a Ante  je za Danas  kazao da su on i glumac bili prijatelji.

„Ja jesam prijatelj Sergeja Trifunovića on je igrao u filmu po mojoj knjizi i zbog toga smo se mi morali vidjeti više puta bože moj. Ja sam mu bio prijatelj kad je tu došao prije mnogo godina, prvi put sam ga doveo u konobu Hvaranin, sad redovito tamo dolazi. Bio sam uz njega kad mu je neko u Splitu probušio sve četiri gume i napunio rezervoar zemljom. Zauzeo sam se tada kod jednog svog rođaka, brata od tetke da mu auto vratimo u vozno stanje. Ja sam mu stvarno bio prijatelj kad je Sergej Trifunović bio žrtva. On danas nije žrtva, danas je Segej Trifunović naprosto budala – zaključio je Ante Tomić za Danas.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari