Serija „Sablja“ je odložena: RTS poslao zvanično saopštenje

Ostavite komentar


  1. A sta ako producent hoce da zaintrigira javnost i sam je odlozio premijeru ne bi li se stvarala fama i time povecao gledanost.

  2. Sergej u ulozi Legije haha,bas,,lice“ko jaje jajetu,totalno promasen izbor glumca za tu ulogu,jedino ako se Sergej nije pelcovao steroidima pa nabacio masu,bolje mu je pristajala uloga u filmu jesen samuraja gde je glumio pokvarenog i korumpiranog policijskog inspektora Stanoja,prava uloga za Sergejev karakter.

  3. Da, da…sve verujem bujoševiću i nenadu lj. Stefanoviću. I do sada su govorili i saopštavali istinu, kao i vučić kojih ih i drži. Serija će biti emitovana, ako i kada to vučić odobri, možda i iz montirana – ako on tako naredi. Javni servis rts – vaše pravo da vas lažu i da ne znate ništa.

  4. Pero, pismena naprednjačino, a ko bi bio pravi za tu ulogu? A što se tiče pokvarenih i korumpiranih, to može da igra bilo ko iz vaše sekte, naročito vođa – pokvaren, korumpiran i glumac.

  5. И они су требали бити похапшени у Сабљи. Мислим да је РТС требало размонтирати још 5.октобра, као и Пинк. Овако, никада демократија у Србији.

  6. Da li u seriji postoje kao glavni likovi Kostunica, Tijanic, Ljiljana Nedeljkovic… pa tek onda Seselj, Milosevic, Mira Markovic? Scena noci u kojoj se Legija predaje i razgovara sa probranom ekipom? Ako ne onda dabogda bila odlozena zauvek.

  7. Šta ćeš,nekadašnji glumci su bili svi talentovani i gledljivi.Ali generacija Sergeja je našu kinematografiju spustila na dno.

  8. E baš sam se potresla. Dabogda osvojila neku nagradu,ali ja te budalastine ne gledam.

Ostavite komentar


Kultura

Hrvatski film dobio Zlatnu palmu u Kanu 9

Hrvatski film dobio Zlatnu palmu u Kanu

„Čovjek koji nije mogao šutjeti“, reditelja i scenariste Nebojše Slijepčević osvojio je Zlatnu palmu za najbolji kratkometražni film na Filmskom festivalu u Kanu, saznaje Index hr.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.