Šesta sezona serije „Kruna" neće prikazati smrt princeze Dajane 1Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Netfliks je potvrdio da šesta sezona popularne serije Kruna neće prikazati tačan trenutak smrti princeze Dajane.

Produkcija šeste sezone je u toku, a trenutak kada su princeza Dajana i Dodi al Fajed preminuli u saobraćajnoj nesreći u Parizu 1997. godine neće biti prikazan. Umesto toga, videćemo sve ono što je vodilo do toga i sve posledice koje je ovaj događaj ostavio.

Još pre ove potvrde, pričalo se o tome da su svi glumci na setu bili nervozni i osećali se neprijatno kako se ova scena bližila. Videće se trenutak kada automobil sa Dajanom (Elizabet Debicki) i al Fajedom (Kalid Abdala) napusti Ric dok ih jure paparaci i potom britanski ambasador u Francuskoj koji će morati da reši nekoliko problema.

Osim toga, trebalo bi da se vidi i trenutak kada princ Čarls (Dominik Vest) dođe u Pariz da preuzme Dajanino telo, dok Mohamed al Fajed (Salim Do) nailazi na „blagi rasizam“ francuskih službenika dok pokušava da preuzme sinov kovčeg.

Pre svega toga videćemo petu sezonu ove serije, koja na Netfliks stiže 9. novembra ove godine, u kojoj će Debicki debitovati kao princeza Dajana, Vest kao princ Čarls, dok će kraljicu koja budnim okom prati njihov brak po prvi put glumiti Imelda Stonton.

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari