Svetlana Bojković: Sledeće godine dolazim kao publika 1Foto: Marko Marković

Svetlana Bojković je glumica koju publika voli. U velikoj sali Doma kulture u Raški je, pored reditelja Nebojše Bradića i jedne od autorki knjige „Izuzetni parovi Srbije XX i XXI veka“ Radmile Stanković koju je napisala sa Nedom Todorović, predstavljala ovo izdanje.

Publika je nekoliko puta glumicu prekidala dugim aplauzom. Svetlana Bojković je govorila o tome koliko je za nju bila uloga Žanke Stokić kao veliki glumački izazov, a istakla je da je za svaki partnerski odnos najbitnije prepoznavanje kao uporišna tačka građenja svakog ljudskog odnosa.

Nakon predstavljanja knjige upitali smo sagovornicu o reakcijama publike.

– Moji utisci o Raški i Raškim duhovnim svečanostima su fantastični. Prvi put sam se našla u tom gradu i izuzetno mi je bilo prijatno. Pošto sam pročitala i videla koliko je bogat i raznovrstan program te manifestacije, poželela sam da sledeće godine dođem kao publika i prisustvujem i da sagledam ceo taj program koji je zaista ozbiljno pripremljen.

Nije tu u pitanju samo pozorište, tu su i muzički događaji, događaji iz književnosti. Tu je bilo stvarno, sudeći po onome što sam pročitala, a nažalost nisam videla, sve jako raznovrsno i vrlo ozbiljno i temeljno pripremano – rekla je za Danas Svetlana Bojković.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari