švarceneger devitoFoto: LANDMARK MEDIA / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Arnold Švarceneger podelio je fotografiju sa kolegom Denijem Devitom i najavio novu saradnju, što je podgrejalo maštu fanova njihovog filma Blizanci.

Naime, Arnold Švarceneger i Deni Devito glumili su braću Džulijusa i Vinsenta još 1988. u filmu čiji nastavak mnogi dugo priželjkuju.

Švarceneger je došao na Brodvej da gleda predstavu I Need That, u kojoj glumi Devito, nakon čega je podelio fotograifju sa njim i njegovom ćerkom Lusi Devito.

„Moj brat! Bilo je fantastično da vidim Denija na Brodveju u predstavi I Need That. On i Lusi i svi koji su učestvovali zabavili su publiku, namejali je i učinili da obožava svaki minut – to je jedna od najboljih predstava koje sam ikada video, pravi spektakl sa srcem!!! Jedva čekam da ponovo sarađujemo.“

 

Fanovi su se odmah zapitali da li ta ponovna saradnja znači nastavak filma Blizanci, koji je najavljen pretprošle godine.

Tada je delovalo da će nastavak konačno biti snimljen i da se ovom dvojcu pridružio Trejsi Morgan.

Film je trebalo da režira Ivan Rajtman, reditelj originalnog filma, ali je on preminuo te godine, što je odložilo snimanje na neodređeno vreme.

Švarceneger i Devito su dugogodišnji prijatelji

Švarceneger je tada rekao da će se malo sačekati pre eventualnog nalaženja drugog reditelja i snimanja ovog filma.

Međutim, od tada nije bila nikakva nova vest na tu temu, te se fanovi nadaju da je ovaj ponovni susret naznaka toga da će nastavak ipak uskoro biti snimljen.

Da podsetimo, film blizanci govori o dvojici blizanaca nastalih genetskim inženjeringom, koji se sreću tek kao odrasli ljudi, kada kreću na put.

Devito je svojevremeno izjavio da je trebalo da snime nastavak mnogo ranije, ali je Švarceneger odlučio da bude guverner.

Sa nastavkom je prvo povezivan Edi Marfi, ali se naknadno pojavio ime Trejsija Morgana, a ostaje da se vidi da li je on još uvek u opticaju.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari