Sve predstave na letnjoj sceni Teatrijum otkazane do 27. avgusta 1Foto promo/Teatrijum

Zbog trenutnih vremenskih prilika, sve najavljene predstave na letnjoj sceni Pozorišta Teatrijum u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, s obzirom da je ona ambijentalna, otkazane su do 27. avgusta Kupljene karte za te datume mogu se refundirati ili iskoristiti za bilo koju drugu predstavu. Program se nastavlja u subotu, 27. avgusta u 21 sat, izvođenjem jedne […]

Zbog trenutnih vremenskih prilika, sve najavljene predstave na letnjoj sceni Pozorišta Teatrijum u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, s obzirom da je ona ambijentalna, otkazane su do 27. avgusta

Kupljene karte za te datume mogu se refundirati ili iskoristiti za bilo koju drugu predstavu.

Program se nastavlja u subotu, 27. avgusta u 21 sat, izvođenjem jedne od od najposećenijih predstava ove sezone – „Tesla – Svetlopis u vremenu“ autora i reditelja Miroslava Benke, koja je ovog leta imala premijeru u Teatrijumu.

Ovaj uzbudljivi oratorijum o genijalnom naučniku, ali i surovostima neoliberalnog kapitalizma, u kojem se ponovno preispituju njegov život, vreme i okolnosti u kojima je stvarao i čime nas je sve zadužio, kao i obrasci kojima se dehumanizuje svet, biće na sceni Teatrujum i u ponedeljak, 29. avgusta.

U nedelju, 28. avgusta, publika će imati priliku da vidi čuvenu bokešku legendu „Tre sorele“, priču o nesrećnoj ljubavi tri sestre, Nere, Bjanke i Roze, u režiji „Milana Karadžića, a 30. avgusta na programu su komični „Amateri“.

 

 

Kao i prethodnih meseci, vikendom u 11 sati igraju se besplatne predstave za decu, pa će najmlađi i u subotu, 27. avgusta, moći da uživaju u u „Baš čarobnoj fruli“, a u nedelju u predstavi „Koliko zrnaca do šaha?“.

 

 

 

Jedinu scenu koja je radila tokom čitavog leta, 31. avgusta svečano će zatvoriti glumac Tihomir Stanić, jedan od osnivača Pozorišta Teatrijum, izvođenjem već kultne monodrame „Na Drini ćuprija“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari