"Vežbamo, vežbamo, vežbamo!": Zavirli smo na Marčelovu probu 1Foto: Dragan Jereminov

Ostalo je malo vremena do početka koncerta koji već jako dugo čekamo. Marčelo će 6. decembra nastupiti u MTS Dvorani na velikom beogradskom koncertu, u okviru koga će promovisati aktuelni album Nojeva varka.

Nije da sumnjamo da je sve zategnuto i da se vežba i sprema da sve bude na najboljem nivou, ali Marko nam je dao malo i da virnemo u prostorije u kojima se proba, i sad ne možemo da dočekamo taj utorak!

„Vežbamo, vežbamo, vežbamo! Veliki koncert, 6. decembar, MTS Dvorana, od 20h. Za razliku od klupskih svirki, ovaj koncert stvarno počinje na vreme. Dođite malo ranije, smestite se i polećemo. Karata još ima, na blagajni Dvorane i na Ticket.rs“ rekao nam je Marčelo u kratkoj izjavi pred nastup.

Kako nam je Marko već jednom rekao, veoma su uzbuđeni jer nikada pre nisu radilo ovakav koncert u Beogradu.

„Ovo je pre svega posredi celovečernji „sedeći“ koncert, što nikada ranije nismo radili u Beogradu. Veoma smo privrženi i klupskim svirkama, odatle smo počeli i tome se uvek vraćamo – ali ovoga puta poželeli smo da maksimalno zategnemo šou i posvetimo ga onom delu publike koji ima volje da natenane odsluša i odgleda dva sata scenskog nastupa. Svi koncerti na kojima sam bio u Dvorani bili su mi sjajno iskustvo, i tako se rodila želja da i sopstvenoj publici pokušamo da ponudimo nešto tako posebno“ rekao nam je Marko i dodao kako ovo će biti prvi put da odsviraju ceo album, praktično od početka do kraja.

Naravno, fanovi starijih pesama ne treba da se brinu, jer će biti ponečega sa svih prethodnih albuma. Ipak naglašava da je „Nojeva varka“ je najličniji album do sada, što njegovu koncertnu verziju čini posebno intimnom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari