Vulgarne uvrede ćerke Radovana Karadžića na račun Gorana Markovića 1Foto: FoNet TV

Posle skandaloznog i neregularnog odbijanja Upravnog odbora Filmskog centra Srbije da sufinansira novi film „Doktor D“ reditelja i scenariste Gorana Markovića, koji je na pozivnom konkursu u kategoriji za eminentne domaće reditelje izabrala konkursna komisija, još skandaloznijom objavom na Tviteru oglasila se Sonja Karadžić, ćerka osuđenog ratnog zločinca Radovana Karadžića.

„Znate onu slinu, Gorana Markovića, ko fol reditelja? E taj hoće da snimi film o Radovanu – dr Dabiću kojeg je kao čuvala BIA, dala dokumente, privodila ženske… Smrdo, oni su ga uhapsili i isporučili. Tu smrdljivu drugosrbijanštinu zabij tamo gdje ti se konektuju dečkići“, napisala je Sonja Karadžić.

Ova objava na njenom Tviter nalogu pojavila se sinoć, upravo u vreme kada je i stigla vest da je UO FCS, bez ikakvog obrazloženja, odbio da prihvati predlog konkursne komisije (dekan Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu Miloš Pavlović, dekan Akademije umetnosti u Novom Sadu Siniša Bokan, reditelj i predsednik Udruženja filmskih umetnika Srbije Milan Knežević, direktor Jugoslovenske kinoteke Jugoslav Pantelić i scenaristkinja Biljana Maksić) koja je za sufinansiranje predložila nove filmove Gorana Markovića, Želimira Žilnika i Srđana Dragojevića.

Vulgarne uvrede ćerke Radovana Karadžića na račun Gorana Markovića 2
Foto: Screenshot Twitter @DrSonja_K_J

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari