Vulkanova akcija povodom Svetskog dana deteta 1

Širom sveta 20. novembra obeležava se Svetski dan deteta. Tim povodom u svih 29 knjižara Vulkan širom Srbije, uz kupljenu knjigu čitaoce očekuju i slatka iznenađenja, koja je obezbedila kompanija Kinder.

Kupovinom odabranih knjiga za najmlađe, putem sajta www.vulkani.rs, na već postojeći popust od 20% ostvaruje se dodatnih 20%, a na kupovinu tri i više knjiga još 10% popusta. Popust se obračunava u korpi, a samo na taj dan dostava na teritoriji Srbije biće besplatna.

Vulkan i Danas ovom prilikom za troje najmlađih čitalaca poklanjaju knjigu „Mislite kao Leonardo da Vinči“ namenjenu deci uzrasta od 9 do 12 godina.

Na granici između priručnika i razigrane laboratorije, knjiga Mislite kao Leonardo da Vinči je put kroz priče, zadatke i igre pomoću kojih će deca otkriti kako da vežbaju svoj um za radoznalost, kreativnost, tehniku i usavršavanje, a sve to krećući se stopama najzagonetnijeg genija svih vremena, koji je uvek imao mnogostrana interesovanja.

Uz knjigu naš list i Vulkan poklanjaju i po jednu kinder čokoladu. Zainteresovani treba da se jave na broj redakcije Danasa 344-11-86, u čevrtak posle 9 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari