Zadnja pošta – nostalgija 1

Posle prve knjige „Zadnja pošta – Timok“, Vladimir Stanković je nedavno objavio i drugo, dopunjeno izdanje koje nosi isti naslov uz dopunu cifrom 2.

Naš poznati novinar i košarkaški ekspert, inače poreklom iz Timočke krajine i sa dogimnazijskim obrazovanjem iz Zaječara, već je u prvoj „pošti Timoku“ pokazao kakve će biti i 22 nove priče u drugom izdanju. Reč je o sećanjima, uglavnom prožetim „dokumentarnom“ nostalgijom i istinitim anegdotama o ljudima i događajima iz Zaječara i Krajine iz predesetih i šezdesetih godina prošlog veka. Kada je ova varoš zaista imala šta da ponudi Srbiji, recimo od Zorana Radmilovića, pa eto, i do… autora ove knjige i brojnih poput njega. Koji su i, osim atmosfere grada, glavni junaci obeju knjiga.

Stanković je napisao i objavio, a knjiga će večeras u 19 sati biti, u njegovom prisustvu predstavljena u pozorištu „Pinokio“ na Novom Beogradu. A u organizaciji Udruženja Timočana i Krajinaca u Beogradu koje je promovisalo i prvu Stankovićevu knjigu koji je postao još šire poznat i po storiji koja je utkana u, takođe, knjigu i popularnu seriju „Montevideo, Bog te…“

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari