Danas podkast: Od "spina" do "dip fejka" - kako da čitamo vesti između redova? (VIDEO) 1Foto: Anđela Petrović Dizajn: Radenko Topalović

Nova epizoda podkasta Danasa dostupna je na platformama Podcast.rs, Apple Podcasts, Google Podcasts i Stitcher.

Šta je spinovanje, kako koristiti medije, kako prepoznati kvalitetne informacije – o ovim, ali i brojnim drugim aspektima medijske pismenosti razgovarali smo sa Markom Nedeljkovićem, docentom Fakulteta političkih nauka sa Katedre za novinarstvo i komunikologiju.

Celu epizodu možete da poslušate na platformi SOUNDER, kao i na platformi PODCAST.RS.

Ako Vam se dopala ova epizoda, pratite nas i želite da nas podržite, možete to učiniti članstvom u Klubu čitalaca Danasa na ovom linku:

Klub čitalaca Danasa

Kao članovima našeg Kluba svako veče ćemo vam na mejl adresu slati PDF izdanje Danasa, pre nego što se taj broj pojavi na kioscima. A ako Vam je papir ipak draži, možete da se pretplatite i na naše štampano izdanje:

Hvala što pratite naš rad.

Vaš Danas

Ova epizoda podkasta realizovana je u okviru projekta „Izbalansiraj svoj unos informacija“. Projekat se realizuje u okviru Programa malih medijskih grantova koji finansira Ambasada SAD a administrira Nezavisno udruženje novinara Srbije. Stavovi, mišljenja i zaključci izneseni u projektu nužno ne izražavaju stavove NUNS i Ambasade SAD već isključivo autora.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari