Mihajlovićeva: Iliću i Mrkonjiću, dosta ste trovali Srbiju svojim lažima 1Foto: FoNet

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović istakla je da bivšim ministrima Velimiru Iliću i njegovom drugu Milutinu Mrkonjiću neće priuštiti da preko nje dobijaju medijsku promociju.

“Smatram da bi neko ko je direktno odgovoran za uništavanje domaćeg građevinarstva, ko je uništavao domaće putarske firme nepovoljnim ugovorima, neko koga su podržavali kriminalci, ko je naklonost kupovao državnim resursima i umetničkim delima i ko je spreman da u svoje laži upliće i najuglednije ljude ove zemlje, ne bi trebalo da zagađuje Srbiju novim lažima”, smatra Mihajlovićeva.

Ona dodaje da iza njenog rada u prethodne četiri godine stoje vidljivi i itekako merljivi rezultati, dok će neki u istražnim postupcima morati da objasne šta su radili dok su bili ministri.

“Mogla bih i ja da poručim toj „ekipi crvenih noseva“ Velimir Iliću i Milutinu Mrkonjiću da zajedno otvore kafanu i konačno rade ono što najbolje znaju. Mogla bih danima da ih podsećam na sva ona kraduckanja, raspale autoputeve, silne malverzacije i šta su sve radili. Ali, stvarno ne želim to da radim. Niti želim, niti hoću i ne mogu da se spuštam na njihov nekulturni prostački nivo“, istakla je Mihajlovićeva.

Ona na kraju ističe da je Srbija konačno srećna što, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću i premijerki Ani Brnabić, ovakvi ljudi više nikad neće imati priliku da odlučuju o bilo čemu u našoj zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari