Narodna skupština: Niko nikada nije ograničio slobodu kretanja Bošku Obradoviću 1Skupština Srbije Foto: Bojan Cvejić

Generalni sekretar Narodne skupštine Srbije Srđan Smiljanić obratio se javno narodnom poslaniku Bošku Obradoviću, navodeći da mu niko nikada tokom štrajka glađu nije ograničio slobodu kretanja, kao ni njegovim saradnicima.

„Kada su dolazili u Narodnu skupštinu Vaše stranačke kolege slobodno su šetale kroz zdanje Doma, slobodno su Vam dostavljali sve što Vam je bilo neophodno, stoga Vas molim da od ovoga ne pravite cirkus“, poručio je Smiljanić lideru Dveri.

On je dodao da se Obradović sa svojim saradnicima slobodno kretao i do Ustavnog suda Srbije.

„Kako je bilo i do sada, tako će i nadalje Vama, članovima Vaše porodice i saradnicima biti omogućeno slobodno kretanje“, poručio je Smiljanić.

Lider Pokreta Dveri i narodni poslanik Boško Obradović zatražio je ranije danas od Ministarstva unutrašnjih poslova da dozvoli posete članovima njegove najuže porodice i najbližim političkim saradnicima i funkcionerima Pokreta Dveri tokom štrajka glađu.

Boško Obradović, danas je ispred Skupštine Srbije izneo pet zahteva za prekid štrajka glađu, dodajući da smatra da ukoliko vlast poštuje Ustav Srbije, svi zahtevi mogu biti ispunjeni za manje od sat vremena.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari