Odbornici SNS-a “odbranili” Skupštinu Niša od Boška Obradovića 1Foto:SNS

Odbornici vladajuće koalicije u Nišu, koji su se 12. aprila zaključali u Skupštini grada Niša, odlučili su danas da prekinu svoje “danonoćno dežurstvo”.

⁃ Pošto smo osujetili plan opozicionih odbornika, koji su nameravali predvođeni Boškom Obradovićem, i drugim učesnicima protesta da upadnu u Skupštinu grada i otpočnu štrajk glađu, nema više razloga da branimo skupštinske prostorije.Sprečili smo ih da na taj način ucenjuju građane Niša- naveo je GO SNS u Nišu.

Grupa od 35 odbornika iz SNS, SPS, Pokreta socijalista i PUPS-a saopštila je da su se na ovaj korak odlučili zato što je na u petak protestu “1 od 5 miliona” u Nišu govorio Boško Obradović, jedan od lidera SZS i pokreta i Dveri.

Lider Dveri rekao je na protestu da “ SNS odbornici brane Skupštinu Niš od upada onih koji nisu imali namere da upadnu”

Inače, u petak se na protestu “ 1 od 5 miliona” dogodio incident jer je dok je govorio Obradović grupa mladića je uzvikivali “fašiste”. Redari i policajci su sprečili veći incident, jer su te mladiće oterali sa trga na kome se održavao protest.

Savez za Srbiju iz Niša optužio je naprednjački režim da su namerno organizovali incident na mirnom protestu “1 od 5 miliona” i tako pokazali svoju pravu prirodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari