Trifunović: Na Tviteru najviše blokiram neduhovite ljude (VIDEO) 1Foto: Danas Online / Miloš Đošić

„Kad smo rešili da idemo na izbore bilo je sasvim jasno da idemo na nameštene izbore, to je jasno kao dan i to nam se potvrdilo. Siguran sam da 1,8 nije prava cifra“ – izjavio je za portal Danasa član predsedništva i nekadašnji predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović.

Odgovarajući na pitanja građana sa Tvitera, Trifunović je naveo kako je od Tee Vukadin iz udruženja Jedan od pet miliona dobio informacije o velikom broju osvojenih glasova na junskim izborima, za koje sumnja da nisu evidentirani.

„Ona mi je rekla da je u 80 džakova koje su otvorili bilo najviše glasova PSG-a. Listići su direktno prepisivani ili proglašivani nevažećim“ – rekao je Trifunović.

On smatra da je, uprkos svemu, jedini način da opozicija nešto postigne ulazak u Skupštinu.

„To se sad pokazuje na taj način što jedina prava opozicija dolazi iz neočekivanih redova koalicije SDA Sandžak“ – istakao je Trifunović.

Na pitanje zašto blokira ljude na Tviteru, odgovara da to radi isključivo onima „koji pričaju gluposti neproverene, maliciozne ljude“, kao i da najviše voli da blokira neduhovite ljude.

U kakvim odnosima je sa Aleksandrom Antićem iz SPS-a, šta je dobio kao „nagradu“ za odustajanje od bojkota, ali i o zamerkama zbog odnosa prema ženama, saznajte na zvaničnom Instagram nalogu lista Danas – @danas.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dnevni list Danas (@danas.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari