Vučićev uvodni govor na GO SNS otvoren za javnost 1Foto: Beta/Miloš Miškov (arhiva)

Sednica Glavnog odbora SNS biće održana u subotu, 29. maja, u 10 sati, u Kombank dvorani, najavila je Informativna služba te stranke.

Na početku sednice članovima GO obratiće se predsednik SNS Aleksandar Vučić, i taj deo sednice biće otvoren za predstavnike medija.

Kako je naš list već pisao, očekuje se da sednici prisustvuje 600 članova ovog tela, kako bi dali podršku smenjivanju Nebojše Stefanovića sa mesta predsednika Beogradskog odbora SNS o čemu se prethodno skoro jednoglasno izjasnilo 169 lokalnih odbora vladajuće stranke.

Predsednik Srbije i Srpska napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić izjavio je da će na sednici Glavnog odbora te stranke u subotu biti reči o ujedinjenu sa strankom Aleksandra Šapića, Srpskim patriotiskim savezom, ali i problemima unutar stranke.

Iako brojni odbori naprednjaka iz različitih delova države traže ostavku Nebojše Stefanovića sa svih funkcija u stožernoj vladajućoj stranci i izvršnoj vlasti, on najverovatnije neće biti smenjen sa pozicije ministra odbrane, niti će izgubiti mesto u Predsedništvu SNS na sednici Glavnog odbora Srpske napredne stranke zakazanoj za ovu subotu, saznaje Demostat nezvanično iz više izvora sa srpske političke scene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari