Vuletić (GDF): Vlast politički zloupotrebljava smrt patrijarha 1Foto: BETAPHOTO/ MILOS MISKOV

Predsednik Građanskog demokratskog foruma (GDF) Zoran Vuletić ocenio je večeras da je „žalosno što vlast politički zloupotrebljava smrt patrijarha Srpske pravoslavne crkve (SPC) Irineja“.

„Ne priliči državi koja je republika da ovako reaguje, posebno imajući u vidu da već imamo ogoljenu borbu za prevlast u Sinodu SPC“, napisao je Vuletić na Tviteru.

On je izrazio saučešće svim vernicima i sveštenstvu SPC povodom smrti patrijarha Irineja.

Komentari

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

15 reagovanja na “Vuletić (GDF): Vlast politički zloupotrebljava smrt patrijarha”

 1. Naj bitnije je da av sutra drzi oprostajni govor. Vec sada dobijam stomacne probleme posto u napred vidim grimase koje ponavlja godinama kao nas dusebbriznik.

  • Zadivljen sam?! Evo, već se javljaju polupismene kreature, koje su spremne da, u histeričnoj mržnji, slede ovog moralnog gologuzana i politikanta. Smrt Patrijarha je za njega izuzetni moment da se oglasi i pljune u pravcu onih kojima nije ni do kolena. Država jeste Republika ali, to nije smetnja da se čoveku, koji je jako popularan i poštovan u ovom narodu, oda počast. Za Vas gospodine „Tomase“ od toga ko će sutra držati oproštajni govor bilo bi daleko važnije /i korisnije/, da upišete neki ubrzani kurs za opismenjavanje. Ne piše se „Naj bitnije“ već najbitnije. Ne piše se „u napred“ već unapred.

    • Patrijarh se piše velikim slovom, jer se, u ovom slučaju, odnosi na konkretnu ličnost, čije se ime ne navodi.

  • To sto ćeš imati stomacne probleme možda si zaražen Natovitisom….Ps: Brzo se leči….isto kao i autošovinizam….glavom o zid !!!

  • Bez namere da Vas uvredim, neću ulaziti u suštinu Vašeg komentara već, samo ću Vam preporučiti neki ubrzani kurs za bazično opismenjavanje. „Naj bitnije“ se piše NAJBITNIJE a, „u napred“ se piše UNAPRED. Ponekad se problemi u glavi reflektuju kroz stomačne probleme. Razmislite?!

   • Ako ste posecivali neku skolsku ustanovu, preporucujem Vam da optuzite predavaca Srpskog jezika, nisu puno obratili paznje na vase znanje. Aber warnheit i wichtig, habe Ich wass falsch gesagt? Namera poruke Vam smeta, smeta istina, ili

    • Šta li ste hteli da kažete? Tipično za ljude neizlečivo zaražene „gastarbajterskim sindromom“, kojima je natucanje nemačkog jezika jedini pokazatelj njihove velike pameti i obrazovanja, navodjenjem ove rečenice, na nemačkom, pokušavate da pokrijete izrečenu glupost. Možda bi Vas, umesto Vučića, trebalo pozvati da održite oproštajni govor? Gospodine, sa tako tipičnim austrijskim imenom, proverite Vi, ipak, da nisu uzroci stomačnih problema u Vašoj glavi?

     • Ja nisam gastarbeiter, ovde sam rodjen i imam AT drzavljanstvo govorim 4 jezika za razliku od Vas sendvicara koji koristite strane reci na Srpski nacin, ,,gastarbajter“ Nisam govornik na pomenu ali svakako dolazim da odam pocast Narodnom Vladiki Artemiju.

  • Je l’ kao što je Živković nagovarao gradjane na neposlušnost, pa posle naplatio to sa kamatom? Neka, zahvaljujem.

 2. Veliki saveznik AV je preminuo, u njega je mnogo investirao, red je da se još malo izvuče korist.
  Nije mu strano da cedi iz leševa korist za sebe. Primeri su od O.Ivanovića preko Amfilohija,…

  • Auh, kakve Vi probleme imate a da toga niste ni svesni?! Nema potrebe da AV, kako ga Vi zovete, „cedi korist iz leševa“, dovoljno je da ovaj narod pročita samo komentare ovakvog „kvaliteta“. Vladaće on još 100 godina, baš zahvaljujući hendikepiranoj i mentalno obogaljenoj opoziciji.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.