Zorana Mihajlović: Nedopustivi pozivi Obradovića na državni udar 1Foto: FoNet/MGSI

 Potpredsednica Vlade i članica Predsedništva SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da zahtev jednog od lidera SZS Boška Obradovića da se u Srbiji dogodi državni udar neće proći, i ocenila da „to samo pokazuje da je reč o političarima koji su u stanju i državu da žrtvuju samo da bi se dokopali vlasti“.

Ona je istakla da lider „Dveri“ Boško Obradović nastavlja politiku plašenja građana Srbije izbeglicama, „čime podržava sve one marginalne grupe sa profašističkim idejama koje bi da sprovode neku svoju ličnu pravdu nad migrantima“, navedeno je u saopštenju.

„Bojkot nije izgovor da građani ne saznaju za šta se svaka stranka ili političar zalaže, pa bi bilo dobro da se i ostali lideri Saveza za Srbiju izjasne da li je ono što govori Boško Obradović i njihov stav“, dodala je Mihajlovićeva.

Predsednik Dveri izjavio je ranije danas da vojska i policija treba da preuzmu vlast i zaštite granice od migrantske krize, navodeći da ih predsednik države Aleksandar Vučić drži otvorene kako bi, po svaku cenu, dobio podršku nemačke kancelarke Angele Merkel i porodice Soroš da ostane na vlasti.

Marković (SNS): Obradović poziva na puč

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Marković rekao je danas da predsednik Dveri Boško Obradović izaziva strah i paniku i poziva na puč.

„Optužiti predsednika Vučića što radi svoj posao, optužiti ga za dobre međunarodne odnose i podizanje ugleda Srbije u svetu, kritikovati što je Srbija uvaženi partner je u krajnju ruku ravno ludilu“, konstatovao je Marković, saopštava Služba za informisanje SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari