Jovović: Da shvatimo da smo najkvalitetniji 1photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Trener Novog Beograda puno očekuje od duela sa Brešom u vaterpolo Ligi šampiona.

Vaterpolisti Novog Beograda ove srede igraju meč 10. kola elitnog takmičenja, a trener drugoplasiranog tima A grupe, Dejan Jovović, pre puta u Italiju objasnio je šta očekuje od duela sa Brešom.

„Izuzetno bitna utakmica za dalji razvoj situacije u našoj grupi. Naš cilj je pobeda u Breši“, jasan je iskusni stručnjak mladog prestoničkog kluba koji je u 9 rundi skupio 17 bodova, odnosno šest manje od rivala.

„Jako je važno da kompletna ekipa spozna koliko smo vredni i da budemo svesni da smo najkvalitetniji tim u Ligi šampiona. U timu imamo vrhunske igrače koji i te kako znaju da igraju vaterpolo i želja nam je da od ove utakmice sa Brešom pobeđujemo sve ekipe do kraja sezone i tako dokažemo da smo najbolji“, ističe nekadašnji selektor mlađih selekcija Srbije, koji je na klupi nasledio Vladimira Vujasinovića.

Kao tehnički organizator, Novi Beograd je sigurni učesnik finalnog turnira LŠ, a njegovi čelnici očekuju da se jedan od najvećih budžeta i najjačih sastava u Evropi isplate visokom plasmanom u elitnom takmičenju, pa i njenim osvajanjem.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari