Barak Bahar pred gostovanje Vojvodini: Šansa da preokrenemo sezonu 1foto Peđa Milosavljević STARSPORT

Prostora za kiks gotovo da više nema. Fudbalere Crvene zvezde u subotu očekuje zahtevno gostovanje Vojvodini u derbiju kola (16.00).

Fudbaleri Crvene zvezde istrošili su sve kredite u superligaškoj konkurenciji ove sezone.

Crveno-beli zaostaju šest bodova za prvoplasiranim Partizanom, a posle reprezentativne pauze sutra će gostovati Vojvodini.

Novosađani su vrlo neugodni na svom terenu, dok su puleni Baraka Bahara pokazali da su posebno ranjivi van stadiona „Rajko Mitić“.

Mnogo je upitnika u pogledu sistema, inteziteta igre ali i kadrovskih rešenja za kojima poseže izraelski stručnjak.

Sklon konstantnim rotacijama, promenama sistema i uloga igrača, moguće je i da će sutra iznenaditi zvezdašku javnost.

– Mislim da Olanjinka neće biti spreman da zaigra, ali se bolje oseća. Nadam se da će sledeće nedelje moći da pomogne. Što se tima tiče, videćemo posle treninga, ali većina igrača se dobro oseća, tako da će svi sem Olanjinke moći da pomognu – potvrdio je Bahar da Olajnika ima zdravstvenih problema.

Tokom reprezentativne pauze, šef struke Crvene zvezde izanalizirao je prethodna izdanja svojih pulena.

– Na pauzi sam otišao u Izrael da se vidim sa porodicom, to je bilo izuzetno važno za mene, ali sam analizirao i naše utakmice. Imam dosta zaključaka, svestan sam šta treba da promenimo. Moramo da popravimo mentalni status igrača, pristup, kao i da prilagodimo taktiku. Protiv Vojvodine ćete imati priliku to da vidite, uprkos tome što nas čeka teška utakmica na lošem terenu.

Crveno-beli će u naredne dve utakmice imati šansu da zaista uvere svoje navijače da su kadri da se iskobeljaju iz prosečnosti.

Posle meča u Novom Sadu, očekuje ih gostovanje Jang Bojsu u Ligi šampiona, od krucijalne važnosti za ostanak u međunarodnim takmičenjima.

– S jedne strane imamo teške utakmice u Superligi i Ligi šampiona, ali je pred nama šansa da preokrenemo sezonu. Čeka nas teška utakmica, kao i protiv Jang Bojsa, ali je to prilika da preokrenemo sezonu u našu korist.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari