Dejan Radonjić: Čvrstinom i svom energijom 1Foto: STARSPORT

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić izjavio je pred petu utakmicu finalne serije sa Partizanom (20.00) da igra iz prethodnog meča ne sme da se ponovi.

„Tri meča su bila odigrana na jedan način, ovaj poslednji potpuno drugačije i to ne želimo da se ponovi. Čvrstom igrom, svom energijom koju imamo u ovom trenutku, sa dugim intervalima dobre koncentracije i potpuno drugačijom igrom u oba pravca želimo da odigramo ovu utakmicu. Pozivam još jednom naše navijače da nas bodre, pruže nam podršku u utakmici koja je važna, ali da to čine fer, sportski i korektno i da se na kraju radujemo dobrom rezultatu“, izjavio je Radonjić.

I kapiten Branko Lazić naglasio je da sve mora biti drugačije od prethodne utakmice, od odbrane, čvrstine, energije.

„Očekujem reakciju iako ova serija nije samo jedna utakmica, već deo celine u kojoj su ostale tri koje su bile potpuno drugačije. Borili smo se za naše navijače u petoj poslednjoj utakmici, i sada smo došli do te situacije. Još jednom apelujem na naše navijače da nas bodre kako samo oni znaju, ali bez ikakvih uvreda na račun protivnika niti ubacivanja predmeta na teren“, rekao je kapiten crveno belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari