U Madrid zbog ubrzanja oporavka, već danas u Berlinu: Nedović se ipak priključuje reprezentaciji Srbije 1Foto: EPA-EFE/MARTIN DIVISEK

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović otputovao je u Madrid u nadi da će uspeti da ubrza oporavak, te da se vrati na raspolaganje reprezentaciji pre kraja Evrobasketa, a danas je objavom na njegovom Instagram nalogu potvrdio da se pridružuje reprezentaciji Srbije u Berlinu.

Nedović ke doživeo u povredu tokom prvog poluvremena meča sa Izraelom, a prve prognoze nakon utakmice bile su da će iskusni bek propustiti ostatak šampionata.

Nedović je tokom pomenute utakmice četvrtog kola Evrobasketa doživeo rupturu mišića, a iako prognoze nakon prvih pregleda nisu bile nimalo optimistične lekarski tim reprezentacije Srbije nije digao ruke već je činio sve ne bi li sanirao povredu našeg beka i možda ga osposobio za nastavak takmičenja.

Velika želja za povratkom prisutna je i kod samog Nedovića koji je odlučio da uradi sve što je do njega ne bi li ubrzao proces oporavka, pa je tako u petak ujutro umesto sa reprezentacijom u Berlin, otputovao u Madrid.

Kako pišu mediji, u Madridu je bio u poseti lekaru specijalisti kako bi mu pomogao u ubrzanoj rehabilitaciji.

Tamo je košarkaš Crvene zvezde pokušao da uz konsultaciju sa specijalistom ubrza zaceljenje mišića uz određene terapije, a objavom na Instragramu Nedović je potvrdio da se vraća u prestonicu Nemačke kako bi se opet priključi saigračima, gde će nastaviti sa daljim oporavkom.

U Madrid zbog ubrzanja oporavka, već danas u Berlinu: Nedović se ipak priključuje reprezentaciji Srbije 2
Foto: Printscreen/Instagram/neda1624

Očekuje se da će Nedović danas doputovati u Berlin, ali neće biti na raspolaganju za osminu finala.

Sledeći meč reprezentacija Srbije igra u nedelju od 18 časova, kada će im u osmini finala protivnik biti Italija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari