FSS ovlastio Pantelića da predloži rešenje za selektora reprezentacije 1Marko Pantelić Foto: STARSPORT

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije (FSS) ovlastio je danas Marka Pantelića da do 15. decembra pripremi dodatnu analizu i ponudi kadrovska rešenja za sportski sektor i selektora A reprezentacije.

Skupština Fudbalskog saveza Srbije zakazana je za 20. decembar.

Marko Pantelić je zamenik predsednika i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije.

Kako je saopšteno posle sednice Izvršnog odbora, predstavnici regiona u tom telu istakli su „veliku podršku koju imaju u rukovodstvu FSS, a koja se ogleda u nikad većoj finansijskoj pomoći“.

Takođe, navodi se, izraženo je „zadovoljstvo zbog ogromne dominacije dobijene od FSS-a u vidu novih terena, kao i podeljene opreme koja je obuhvatila pre svega klubove najnižih liga“.

Podsetimo nakon utakmice reprezentacije Srbije sa Škotskom u finalu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo u medijima su počele špekulacije o novom selektoru.

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Goran Drulić rekao je da je razočaran što se ekipa ni posle 20 godina nije plasirala na Evropsko prvenstvo ali je podržao rad Fudbalskog saveza Srbije.

Nedavno je naš proslavljeni fudbaler NemanjaVidić javno kritikovao rad FSS, nakon čega je usledio odgovor Marka Pantelića da je bio pozvan u rukovodstvo FSS ali da je odbio. Nakon toga se oglasio otvorenim pismom fudbaler Nemanja Matić  koji je naveo da bi Vidić bio najbolje rešenje za FSS. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari