Gaćinović: Spartak je kvalitetan, igraćemo kao da ništa nismo napravili 1Foto: FK Novi Pazar

Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović kazao je da se njegova ekipa, pred meč sa Spartakom iz Subotice, neće obazirati na to što je zabeležila pet uzastopnih pobeda u Super ligi Srbije.

Iskusni stručnjak je na klupi Subotičana proveo četiri godine zbog čega, kako kaže, poznaje sve njihove igrače i respektuje ih kao organizovan i ozbiljan sportski kolektiv.

“Treba biti oprezan, dosta je kvaliteta u tom timu, ali mislim da je sve do nas. Mi smo u takvom stavu da se ne obaziremo na dosadašnje rezultate i silno motivisani izlazimo na teren. Možda sam dosadan jer stalno to ponavljam, ali sledi nam najbitnija i najteža utakmica. To kažem jer znam kakav je momenat i kakav je protivnik”, poručio je Gaćinović.

Novi Pazar je nakon tri startna poraza upisao pet vezanih pobeda pa sada zauzima drugo mesto sa 15 bodova. Spartak, uz meč manje, je na 10. mestu sa devet sakupljenih bodova.

Odbrambeni igrač Novog Pazara Milan Joksimović smatra da je njegova ekipa u odličnoj formi, ali da je Spartak kvalitetan rival.

“Respektujemo ih i spremno dočekujemo, sa velikom dozom ozbiljnosti. Prošle sezone smo ih dva puta pobedili u Subotici, ali je ovo novo prvenstvo, promenili su tim, ali se nadam da ćemo nastaviti sa dobrim rezultatima”, kazao je on.

Ovaj iskusni štoper priznao je da su serijom pobeda sebi stavili “teret na leđa”.

“Svaki naredni meč donosi veći pritisak. Sami smo to nametnuli i svaku narednu utakmicu dočekujemo sa imperativom pobede, što je na neki način lepo. Potrudićemo se da tako nastavimo, da isto bude i pred put u Kragujevac”, dodao je Joksimović.

Utakmica devetog kola Super lige Srbije između Novog Pazara i Spartaka igraće se u utorak od 16.30 na Džaizkoin areni, bez prisustva publike.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari