Grobari terali upravu Partizana, pred meč sa Šerifom: Vučeliću poslata morbidna poruka (VIDEO) 1foto: Starsport

Više stotina navijača crno-belih, pod parolom „Za spas Partizana“, protestvovalo ispred stadiona u Humskoj, neposredno pred meč Lige konferencije.

Kao što su najavili pre nekoliko dana, Grobari sa južne tribine okupili su se večeras na Partizanovoj strani Topčiderskog brda, kako bi rekli predsedniku i generalnom direktoru kluba, Miloradu Vučeliću i Milošu Vazuri, šta misle o višegodišnjoj vladavini njihovog Upravnog odbora.

„Doveli su do propadanja tribine, a i do propadanja kluba. Nikad nije bila gora situacija, loše izgledamo i na terenu, moramo da odvojimo i protiv koga se borimo. Nismo protiv kluba, hoćemo da Partizan pobedi, to nam je najvažnije ali ovo oko čega smo se okupili je decenijsko pitanje, ovi su deset godina tu, ugasiće nam klub. Verujem u klince. Uglavnom vidim ovde južnu tribinu, voleo bih da su ovde svi navijači, svi su nam potrebni.

Ako mi napravimo priču da jug ne voli nikog i ako nas ograde, da smo sami, ništa nećemo da uradimo. Pozovite sve koje znate, ovo je pitanje života i smrti našeg kluba. Hoćemo da oteramo upravu, a onda će doći i titula i ostalo, idemo da ih oteramo. Nećemo da se smirimo ni kad dođu novi nećemo biti nemi posmatrači onoga što se radi.

Sledeći ko vodi klub imaće nas za vratom, stajaćemo mu nad glavom i nećemo dati da rade šta hoće sa klubom. Idemo himnu našeg kluba, Dok Partizan bitke bije“, poručeno je između ostalog pre početka protestne šetnje od Juga do Severa, tokom koje je prekinut saobraćaj u okolini i koja se odvijala pod budnim okom žandarmerije.

 

Protestanti su nosili transparente protiv klupskog rukovodstva i palili baklje, a skandiralo se i na monstruozan način. Konkretno, na udaru je bio prvi čovek Partizana, kome se pevalo „Samo umri Vučela“.

I to sve samo nekoliko sati pred drugi duel sa Šerifom (18.45), u kom će izabranici Gordana Petrića probati da nastave tamo gde su stali prošlog četvrtka u Kišinjevu (0:1) i uđu u Top 16 Lige konferencije..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari