Identifikovani napadači na golmana Novog Pazara Kljajića, policija traga za njima 1Foto: Photo by Marko Djokovic/Starsport.rs ©

Identitet svih navijača koji su vređali, pretili, ali i fizički napali golmana Fudbalskog kluba Novi Pazar Filipa Kljajića poznat je policiji i ona traga za njima, nezvanično saznaje Danas.

Izvor našeg lista u Policijskoj upravi potvrdio nam je da je Kljajić u sredu popodne prijavio napad koji se, kako je rekao, dogodio u jednom ugostiteljskom objektu, oko 13 časova.

“Nakon uzimanja izjave od oštećenog krenuli smo u rasvetljavanje tog događaja. Otkrili smo da je u incidentu učestvovalo pet osoba, ali nisu svi fizički napali oštećenog, već dvojica. Svi su identifikovani i u toku je intenzivna potraga za napadačima”, rekao nam je izvor.

Golman i kapiten fudbalera Novog Pazara Filip Kljajić napustio je ovaj grad nakon što ga je grupa navijača tog superligaša napala i polila vodom u restoranu.

Posle napada na čuvara mreže šestoplasiranog tima Super lige oglasio se i počasni predsednik Novog Pazara Rasim Ljajić, koji je saopštio da se potpuno povlači iz kluba, uputivši izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici.

Usledilo je povlačenje i tek imenovanog trenera Feđe Dudića, koji je odluku o nepreuzimanju Novog Pazara doneo pre zakazane promocije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari