"Kakve to veze ima sa Novakom": Viktorija Azarenka pitala medije šta im je cilj u "slučaju Srđan Đoković" 1EPA-EFE/FAZRY ISMAIL

Polufinalistkinja Australijan opena stala u zaštitu svog kolege i rekordera AO.

Novak Đoković je stalno u centru pažnje svetske javnosti i medija, a danas je to zbog incidenta u kom je učestvovao njegov otac Srđan. Jer se našao u društvu ruskih navijača u blizini „Rod Lejver arene“, gde je njegov sin „izreketao“ rivale na putu do 10. polufinala. Između ostalog pored Aleksandra Zaldostanova, koji je u SAD i Kanadi na poternici zbog „zločina počinjenih u Ukrajini“.

Organizatori Australijan opena javno su opomenuli porodicu Đoković zbog toga, podsećajući sve da je u Melburn parku zabranjeno isticanje ruskih i neloruskih državnih obeležja, u jeku rata u Ukrajini. Mediji naveliko pišu o tome, a izveštače sa pomenutog grend slema zanimalo je šta o tome misli Beloruskinja Viktorija Azarenka, danas poražena u polufinalu.

„Ne znam kakve to veze ima sa Novakom?! Pričala sam sa radnikom obezbeđenja koji me je pratio na trening i on mi je objasnio šta se desilo tokom tog incidenta. Ne znam šta želite da igrači urade zbog toga. Ovi incidenti nemaju veze sa igračima, ali ih vi stalno uvlačite u to.

Šta je ovde cilj? To pitanje treba sebi da postavite, a ne meni“, izjavila je iskusna teniserka na konferenciji za medije nakon poraza od Elene Ribakine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari