Kada i gde možete da gledate meč između Bajerna i Crvene zvezde u Evroligi? 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Košarkaši Crvene zvezde igraju kod kuće protiv Bajerna u meču šestog kola Evrolige.

Crveno-beli će sigurno biti oslabljeni neigranjem Branka Lazića koji neće igrati zbog povrede, dok su roviti Adama Hange i Nemanje Nedovića koji su roviti.

Crvena zvezda se nalazi na 14. mestu na tabeli sa skorom 1-4, dok je Bajern tik iznad njih na 12. poziciji sa skorom 2-2.

Zvezda je u dosadašnjem toku sezone pobedila samo Asvel u Evropi, a zbog slabijih rezultata u Evroligi ceh je platio trener Duško Ivanović koji je smenjen, a na njegovo mesto je došao grčki stručnjak Janis Sferopulos koji je na debiju u Evroligi doživeo poraz od gradskog rivala ekipe Partizana, da bi nakon četiri dana izgubio i u okviru ABA lige od istog protivnika.

Poslednjih dana su sve učestalije priče da su crveno-beli aktivni na tržištu i da traže startnog centra i beka šutera, međutim Sferopulos je demantovao takve tvrdnje.

– Verujem igračima, nastavićemo sa ovim timom. Nedović nije igrao otkako sam stigao. Lazić se povredio na prvoj mojoj utakmici, protiv FMP-a. Hanga je bio van tima za poslednji derbi. Nismo još u punom sastavu i prvo treba da se okupimo. Nikad se ne zna, ali trenutno uopšte ne razmišljam o promenama – jasan je bio on.

Utakmica Zvezda – Bajern igra se u četvrtak od 18.30, uz direktni prenos na Sport klubu 1.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari