Lekcije Igora Duljaja iz lepog ponašanja: Cveće, čestitke i želja za brzim oporavkom 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Šef struke Partizana napravio lepu uvertiru subotnjeg večitog derbija.

Otkad je postao trener Partizana, Igor Duljaj se trudi da ponašanjem i izjavama ne potpaljuje vatru koja uveliko nagriza temelje naša dva najveća kluba.

Nije poklonik nikakvih saopštenja, koja se neretko pišu i tokom utakmica Crvene zvezde i Partizana, već pokušava da viteštvo bude u prvom planu.

Iskoristio je talentovani stručnjak današnju konferenciju da napravi niz lepih poteza kojima je oduševio sve prisutne na stadionu Partizana.

Ušao je u salu sa poklonima namenjenim pripadnicama lepšeg i nežnijeg pola, čestitavši im 8. mart. Svakoj je prišao, zagrlio i poklonio čokoladice kao znak pažnje.

– Hvala vam za snagu, ljubav i doprinos – pogodio je suštinu onoga što dame predstavljaju ili bi trebalo da budu u srpskom društvu.

Takođe, na uvertiri svog izlaganja prvo se obratio najvećem rivalu ali i Novosađanima.

– Moram ovo da kažem, pošto nisam usled medijske ćutnje koja je vladala minulih dana. Želim da Sportskom društvu Crvena zvezda čestitam 79. rođendan, a istovremenom poželim srećan jubilej, 110. godina postojanja Fudbalskom klubu Vojvodina. To bi trebalo da se radi, umesto pisanja saopštenja. Želim im dosta uspeha, jer ako oni budu bolji, iz nas će izvlačiti najbolje – divan je gest uradio trener Partizana koji je poželeo i kvalitetan oporavak Vladimiru Lučiću, prvotimcu Crvene zvezde.

– Znam za povredu Zvezdinog prvotimca, Vladimira Lučića. Iskreno mu želim da se brzo oporavi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari