Leo Mesi nije blizu povratka u Barselonu, tvrdi njegov otac Horhe 1Foto: EPA-EFE/ ALBERTO ESTEVEZ

Navijači Barselone poslednjih dana pomno prate dešavanja u vezi sa eventualnim povratkom Lea Mesija na Nou Kamp.

Najbolji fudbaler sveta završio je nedavno dvogodišnji staž u Pari Sen Žermenu.

Nije to bila sredina ni nalik onoj u kojoj je, ne samo igrački stasao već se i vrednosno formirao. Iako ima nestvanu ponudu sa Bliskog istoka, Leo Mesi i dalje razmišlja o povratku u voljenu Barselonu.

Verovatnoća da se vrati u Kataloniju sa svakim novim danom krajnje je promenljiva. Od opšteg uzbuđenja, nakon saznanja da je Horhe Mesi, Leov otac i menadžer, nedavno boravio u kući Đoana Laporte, predsednika Barselone, do neverice nakon izjave Mesija starijeg.

– Nije stvar u novcu, Leo je spreman da igra i besplatno. Ali, ne verujem da će se njegov povratak desiti, situacija oko toga je veoma teška – naveo je Horhe Mesi navijače Barselone na razmišljanje.

Španski mediji pišu da se Leu nikako ne dopada način na koji javnost kreira ambijent u kojem bi se eventualno vratio u voljeni klub.

Najbolji fudbaler poslednjeg Mundijala, nikako ne želi da se njegov povratak u Barsu shvati kao beg u „sigurnu kuću“.

Arabijci pritiskaju porodicu Mesi da se izjasni o njihovoj ponudi u što skorijem vremenskom periodu (1.200.000.000 evra za dve godine). Na drugoj strani, supruga Lea Mesija navija za povratak u Barselonu, s obzirom na to da njihovi sinovu obožavaju ovaj grad i u njemu imaju najbolje prijatelje.

Španski mediji otkrivaju da je klub spreman da Mesiju ponudi dvogodišnju saradnju u formi 1+1 sezona vrednu 13 miliona evra po godini.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari