Mihajlović: Svašta može da se dogodi u ligi 1Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Trener Bolonje Siniša Mihajlović upozorio je danas svoje fudbalere da nijednu utakmicu ne smeju olako da shvataju, pa ni predostojeću sa Torinom koji je pretposlednji na tabeli Serije A.

„Tužan sam što se Torino toliko muči, tamo sam bio srećan i još sam u dobrim odnosima sa navijačima, igračima i predsednikom kluba.

To što su na dnu tabele pokazuje koliko je ova sezona čudna i ništa ne smemo olako shvatati. Moramo brzo da se prilagodimo, kako ne bismo upali u borbu za opstanak. Bez treninga uoči sezone, bez navijača, uz sve povrede i virus, svašta može da se dogodi“, rekao je Mihajlović, preneli su italijanski mediji.

Bolonja će u nedelju od 12.30 igrati na gostujućem terenu protiv Torina, u 13. kolu Serije A.

U ekipi Bolonje neće biti prvog golmana Lukaša Skorupskija, ali ni njegove zamene Federika Ravalje, pa će na golu biti Andjelo Da Kosta.

Mihajlović je pohvalio vetarana Rodriga Palasija.

„Zapanjen sam Rodrigom Palasijom. Kada sam imao 39 godina, bio sam mrtav posle treće utakmice u nedelji, ali Palasio je kao strela“, naveo je srpski trener.

Mihajlović i uprava kluba odlučili su da ranije završe treninge.

„Razgovarali smo i dogovorili se da ih pustimo iz zatvora. Dva kapitena, Andrea Poli i Palasio su me pitali o treninzima.

Pristao sam, ali sam im rekao da prvo razgovaraju sa ostalim igračima i svi su sklopili moralni pakt sa mnom, navijačima i klubom da daju sve od sebe“, rekao je Mihajlović.

„Ne zahtevam pobede, očekujem da na teren izadju sa pravim stavom, poštujući dres koji nose. Razgovarali su i uverili su me da više nikada nećemo videti ono što se dogodilo protiv Rome“, naveo je Mihajlović, misleći na poraz od rimske ekipe 1:5.

Posle 12 kola u Seriji A Bolonja je 13. na tabeli sa 13 bodova, a Torino na pretposlednjem 19. mestu ima šest bodova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari