Najbolji košarkaš Zvezde posle poraza u derbiju: Nismo želeli da izgubimo 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Najbolji košarkaš Crvene zvezde Šabaz Nejpir bio je izuzetno razočaran posle poraza svog tima od Partizana (98:87) u 5. kolu ABA lige.

– Napravili smo dobru seriju, približili se. Teško je, promašivali smo šuteve. Posebno individualno, trenutno se osećam us*ano. Pokušavam da pomognem timu, ali moram da saznam zašto tako loše šutiram. Moraću to da rešim – izjavio je plej crveno-belih.

On je dodao da se još uvek privikava na novi tim.

– Za mene, ovo je novi tim. Agresivan sam kada ne moram to da budem. Pokušavam da proniknem u ritam ekipe, nove ekcije, novi tim, novi treneri. Trenutno mi ide loše, dajem sve od sebe, ne promašujem namerno. Ako ne pogađam, pokušavam da proigram saigrače. Radim na tome, saznaću zašto je to tako – rekao je Amerikanac.

Nejpir je potom opisao atmosferu u timu posle poraza u derbiju.

– Nismo želeli da izgubimo. Ali, moramo da dokučimo kako da bude efektivni za ovaj tim. Moramo da budemo bolji u ofanzivnim i defanzivnim rotacijama. Teško je, ali svi se bore za ovaj tim. Saznaćemo zašto je to tako. Svako od nas mora da radi jako. Sr*nje je. Svi smo je**no popi**eli – bio je rečit Amerikanac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari