Ne idemo kući bez tebe: Novi trener Crvene zvezde opisao tok pregovora sa čelnicima srpskog šampiona 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Barak Bahar, trener koji će od naredne sezone sedeti na klupi Crvene zvezde, izjavio je da su mu predstavnici srpskog šampiona u Izraelu rekli da se ne vraćaju u Beograd bez njegovog potpisa.

Gostujući na televizijskom kanalu „Kanal 13“, Bahar je opisao kako je tekao tok pregovorima sa čelnicima Crvene zvezde.

– Mi smo došli po tebe i ne idemo odavde dok ne potpišeš – rekli su Baharu gosti iz Beograda.

On je dodao da je odlučio da dođe u Crvenu zvezdu jer je to novi izazov u njegovoj karijeri.

– U jednom trenutku shvatio sam da ljudi iz Crvene zvezde žele mnogo da investiraju u nas i shvatio sam da je to pravo mesto za mene. Ali, nisam mogao to sam. Ako neko iz mog tima ne bi želeo da ide, ne bih ni ja. Ja sam hteo zbog toga jer je to novi izazov za mene – izjavio je novi trener crveno-belih, a zatim dodao da u Beograd dolazi bez porodice.

– Na početku ću živeti sam u Beogradu bez porodice i neće biti lako. Moram da vidim kako ću se aklimatizovati na sve, a na kraju krajeva dolazim da vredno radim i uspem. Prednost je što moja supruga i deca znaju da mi daju mir i pomažu mi u mojim uspesima, a supruga se već mnogo žrtvovala. Pričao sam sa njom o odlasku i želela je da ostanem u Izraelu, ali zna da je ovo važan korak za moju karijeru da bih napredovao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari