Neshvatljiv propust Užičana: Izgubili za zelenim stolom dobijenu utakmicu 1foto:Starsport

Greška je napravljena u zapisniku za meč sa Radničkim.

Užičani su vezali tri pobede u borbi za opstanak u Prvoj ligi Srbije, međutim neverovatan propust napravljen u poslednjem kolu košataće ih već dobijene utakmice (1:0).

Aleksandar Pivić, direktor lige, obavestio je danas predstavnike Radničkog sa Novog Beograda i Slobode da će utakmica koju su Užičani dobili 29. marta u gostima (1:0) biti registrovana službenim rezultatom u korist domaćina (3:0).

Razlog je neverovatan propust napravljen od strane Slobode, s obzirom na to da je svih 90 minuta u igri proveo igrač sa brojem 26 na dresu koji uopšte nije bio u protokolu.

Tačnije, dres sa pomenutim brojem greškom je obukao fudbaler Randičkog, a da pomenuti dvocifreni broj uopšte nije bio naveden u protokolu za utakmicu, od strane Užičana.

Domaćin je iskoristio priliku da uputi žalbu Zajednici koja je potom, u skladu sa propisima, registrovala utakmicu službenim rezultatom u korist Novobeograđana.

Užičani mogu da iskoriste pravo žalbe Komisiji za žalbe Fudbalskog saveza Srbije ali su šanse da se odluka promeni gotovo nepostojeće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari