Surdulica: Izabrani najbolji sportisti i najuspešniji klubovi u prošloj godini 1Foto: Foto-studio STAJA

Golman FK „Radnik“ Stefan Ranđelović izabran je za najboljeg sportistu Surdulice, a Biljana Đorđević, članica Stonoteniskog kluba „Belo Polje“, za najbolju sportistkinju ovog grada u 2021. godini, saopšteno je na tradicionalnoj manifestaciji „Izbor sportiste grada“.

Titulu najboljeg kluba poneo je FK „Radnik“, a za najbolji ženski klub u prošloj godini izabran je Stonoteniski klub „Belo Polje“.

Odlukom Komisije Sportskog saveza opštine Surdulica, najbolji školski sportista je Marijan Stanković, član kadetske košarkaške selekcije KK „Radnik“, dok je za najboljeg trenera u 2021. proglašen trener KK „Radnik“, Milan Janjić.

Pored priznanja najuspešnijima, uručene su i nagrade mladim i perspektivnim sportistima: Milijani Nikolić, Aleksi Kitanoviću, Andriji Trajkoviću, Danici Radulović, Veljku Arizanoviću, Marku Tatuliju, Dunji Đokić, Jovani Janković, Ivi Rakičević i Maksimu Ivanoviću.

Pored njih, nagrađeni su i Aleksandar Jović i Milovan Kostić, perspektivni košarkaški i fudbalski sudija.

Za uspešno sprovedenu akciju „Budi zdrava, vežbaj sa nama“, priznanje je dodeljeno i Fitnes udruženju „Radnik“, a za izuzetan doprinos razvoju sporta nagrađen je Saša Milošević, rukovodilac Dnevnog centra za sport i rekreaciju u Belom Polju.

Priznanja laureatima uručili su predsednica opštine Surdulica, Aleksandra Popović, i Vladica Nestorović, predsednik Sportskog saveza opštine Surdulica.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari