Odbojkašice Zlatibora plasirale se u Prvu ligu Srbije 1Foto: OK Zlatibor

Plasiravši se u Prvu ligu Srbije, odbojkašice Zlatibora su postigle najveći uspeh u istoriji tog kluba, osnovanog pre dvadeset godina.

„Dostojno ste prezentovale našu opštinu, sebe i svoje porodice i znajte da ste ponos Čajetine i da će lokalna samouprava i dalje da pomaže razvoj sporta, pogotovo mlade kao što ste vi“, rekao je na prijemu za mlade odbojkašice Milan Stamatović, predsednik te opštine.

Stanko Brašanac, trener OK Zlatibor, svedočio je o velikom pritisku tokom protekle takmičarske sezone na njegov tim i dodao da je „cela sezona stala u dva sata igre u poslednjoj utakmici prvenstva“.

„Za našu ekipu, a time i za Čajetinu, čije rukovodstvo je najviše pomoglo u postizanju tog rezultata, ovo je veliki uspeh, pa i zbog toga što je igrački kadar potekao iz naše škole“, poručio je Brašanac.

Odbojkašice Zlatibora plasirale se u Prvu ligu Srbije 2
Odbojkašice Zlatibora/Foto: Opština Čajetina

Kapitenka kluba Aleksandra Pantović se zahvalila treneru za koga je navela da je verovao u igračice, Opštinu i upravu kluba.

„Bile smo složne, spremne i odlučne da uđemo u viši rang takmičenja, gde nam je i mesto“, ocenila je Pantović.

Predsednik kluba Dejan Škodrić je dodao da „nije samo utakmica protiv Valjeva veliki uspeh, već cela takmičarska sezona od 18 pobeda i napornih gostovanja“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari