"Ovaj tim... ostala sam bez teksta": Kapitenka Srbije preponosna na odbranjenu svetsku titulu 1Photo by Predrag Milosavljevic

Tijana Bošković jedva našla reči za komentar fantastične igre i glatke pobede nad Brazilom (3:0 u setovima), na kraju turnira bez ijednog poraza.

Popularna Tića nije krila emocije posle meča kojim je na spektakularan način stavljena tačka na nastup Srbije u Poljskoj i Holandiji.

„Ostala sam bez teksta… Ovaj tim, ove devojke, stručni štab… Završile smo turnir bez poraza! Mnogo sam ponosna na sve ove devojke, na ceo tim. Veliku zahvalnost dugujem svima koji su nas podržavali tokom ove tri sedmice“, rekla je Tijana suznih očiju.

Kapitenka novih (starih) šampionki sveta ušla je kao maloletna u nacionalni tim i od tada čini čudesa u dresu sa srpskom trobojkom.

„Uživam da igram odbojku, uživala sam na terenu. Hvala svima koji su bili uz nas, uradićemo sve što možemo da slavimo zajedno i u budućnosti“, poručila je Bošković nakon što su Orlice uzele osmu medalju na velikim takmičenjima od 2015. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari