Petrić hvali igrače: Očigledan napredak, bili smo bliži pobedi 1foto:Starsport

Trener Partizana zadovoljan partijom u remiju sa Nicom, u Ligi konferencije.

Tim iz Humske je dao i primio po jedan gol u duelu sa favoritom iz Francuske, uspevši da se vrati posle šokantne kapitulacije već u drugom minutu meča pred svojim navijačima.

„Igrači znaju kako su odigrali. Ovo je jedan dodatni motiv, neka uživaju u ovoj partiji, ali sutra je već novi dan. Sledi teška utakmica u nedelju protiv Radnika, dugo putovanje u Surdulicu. Rekao sam igračima na poluvremenu da samo tako nastave, da nemam šta da im kažem na osnovu igre iz prvog dela. Tako su i uradili i smatram da smo bili bliži pobedi“, kazao je Petrić.

Poput francuskog predstavnika, klub iz Humske ima dva boda nakon isto toliko utakmica u grupi D trećeg po jačini UEFA takmičenja. S tim da je on tik iza Kelna, koji je večeras savladao češki Slovacko.

„Očigledno se vidi napredak, ali potrebno je da se ponavljaš stalno. Večeras da uživaju, pa da zaborave ovu putakmicu. Ukoliko uspeju da se ponavljaju u narednom periodu ulaze u profesionalizam. Dekoncentracija nas je koštala. Tri pta smo gubili loptu i to ekipe poput Nice kažnjavaju. Ne mogu da zamerim momcima, rakao sam im da nastave da pokušavaju da guraju loptu“, rekao je nekadašnji igrač i visoki funkcioner Partizana, koji je pre mesec dana došao umesto smenjenog Ilije Stolice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari