Predsednik Vaterpolo saveza odgovorio Pokretu slobodnih građana 1Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelinić odgovorio je Pokretu slobodnih građana (PSG) nakon saopštenja u kojem PSG tvrdi da se načinom na koji je određeno da vaterpolo klubovi dobiju sredstva iz budžeta, predsednik Aleksandar Vučić ponovo meša u poslove za koje nije nadležan.

Takođe, pravu buru javnosti izazvala je informacija da su vaterpolo klubovi u obavezi da preko medija zahvale Vladi na pomoći.

Reagovanje predsednika Vaterpolo saveza Srbije Viktora Jelinića prenosimo u celosti:

Poštovani anonimni ČLANOVI Odbora za obrazovanje i sport PSG
Pošto ste poslali jedno sramno saopštenje red je i da Vam odgovorim.

Kao ČLANOVI Pokreta slobodnih građana pre nego napišete i pustite u medije saopštenje treba dobro da se obavestite o kome pišete, kome se obraćate, ali pošto ste samo anonimni ČLANOVI slobodni sigurno niste. Za razliku od Vas ja sam SLOBODAN GRAĐANIN i nikada nisam bio ČLAN ni jedne političke partije. SLOBODNO razmišljam, pišem,govorim i vidim šta ko radi i čini za ovo društvo.

Jedina moja ČLANSTVA su u klubovima kojima sam igrao u Srbiji, Crnoj Gori, Italiji i Španiji kao i nacionalnoj selekciji sa kojom sam osvojio dve olimpijske medalje, tri svetske i četiri evropske od toga četiri zlatne.

Zato anonimni ČLANOVI prvo sakupite istinite informacije a ja ovim stavljam tačku na prepisku sa Vama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari