Radonjić plesao, a Nastasić "bocnuo" Alaves 1EPA-EFE/L. Rico

Srpska Majorka remizirala protiv Alavesa golom Matije Nastasića (1:1).

Dugo se licitiralo o tome u kom će klubu Nemanja Radonjić nastaviti karijeru.

Sa Ivanom Jurićem nije više mogao da sarađuje u Torinu, iako je hrvatski stručnjak svojevremeno insistirao na tome da ga „bikovi“ prvo dovedu na pozajmicu iz Marseja, a potom i da otkupe njegov ugovor.

U jednom trenutku delovalo je da je Olimpijakos najbliži dogovoru, ali je na kraju reprezentativac Srbije završio u Majorki.

Iskusni stručnjak Agire po dolasku Srbina akcenat je bio stavio na njegovo uklapanje u novu sredinu. Prvo je ulazio u drugom poluvremenu, međutim večeras je protiv Alavesa bio starter što se pokazalo kao odličan potez.

I prema izveštajima španskih novinara, Radonjić je bio taj koji je pravio veliku razliku u korist gostiju, slikovito napisano plesao je po terenu, lako izlazio na kraj sa čuvarima, ali nije mogao da materijalizuje razliku u tehnici i brzini.

Predrag Rajković bio je  na golu „crvenih“ i uprkos njegovim klasičnim izdanjima, može se reći da nije najsrećnije intervenisao kod vodećeg gola domaćih.

Tačnije, neodlučnim kretanjem prilikom kornera domaćih kao da je zbunio i svoje saigrače što je dovelo do toga da fudbaler Alavesa odlično zahvati loptu i matira srpskog čuvara gola.

Benvides je doveo Alaves u vođstvo, ali je Matija Nastasić bio taj koji je na kraju oduševio saigrače.

Potencijalni reprezentativac Srbije najbolje se snašao u protivničkom šesnaestercu i sjajnom rekacijom nakon odbitka postavio konačnih 1:1 i to u 88. minutu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari