Šestoro srpskih tenisera u četvrtak na Australijan openu 1Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Četvrtog dana takmičenja, u četvrtak, na Australijan openu u Melburnu, mečeve u singlu i dublu, između ostalih, igraće i šestoro srpskih tenisera.

Olga Danilović igra u drugom kolu protiv Amerikanke Šelbi Rodžers, prvi meč na terenu broj tri, na kome takmičenje počinje u 1.00 po srednjeevropskom vremenu.

Meč drugog kola Filip Krajinović igra protiv Španca Pabla Anduhara. Taj duel je drugi na programu terena broj sedam.

Krajinović će posle toga ponovo na isti teren, pošto će u dublu sa Dušanom Lajovićem igrati u prvom kolu protiv sedmih nosilaca, brazilsko-rumunskog para Marsela Mela i Orije Tekaua. Meč je poslednji na programu terena broj sedam.

Nikola Ćaćić i Danac Frederik Nilsen igraju u prvom kolu dublova protiv domaćih tenisera Džejmsa Dakvorta i Marka Polmansa. Meč je drugi na programu terena broj pet.

Nina Stojanović će zajedno sa Darijom Jurak iz Hrvatske igrati u prvom kolu protiv rumunsko-argentinskog para Irine Begu i Nađe Podorovske. Taj meč je poslednji na programu terena broj 12.

Meč prvog kola dublova igraće i Miomir Kecmanović, koji će zajedno sa Norvežaninom Kasperom Rudom igrati protiv 13. nosilaca austrijsko-holandskog para Olivera Maraha i Robina Hasea. Oni će igrati poslednji meč na terenu broj 13.

U četvrtak će na teren i drugi nosilac Španac Rafael Nadal, koji u drugom kolu igra protiv Amerikanca Majkla Moa, dok će Grk Stefanos Cicipas igrati protiv domaćeg igrača Tanasija Kokinakisa.

Branilac titule Amerikanka Sofija Kenin igra u drugom kolu protiv Estonke Kaje Kanepi, a Rus Danil Medvedev protiv Španca Roberta Karbaljesa Baene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari