Sivić: Nećemo propustiti šansu za opstanak 1Foto: N. Kočović

Trener Novog Pazara Tomislav Sivić izjavio je da njegova ekipa neće propustiti šansu da, nakon pobede u prvom duelu nad IMT-om u Beogradu (3:1), na svom terenu overi opstanak u fudbalskoj Super ligi Srbije.

On je na konferenciji za novinare rekao da taj rezultat može da bude opasan, ali samo ukoliko koncentracija njegovih igrača ne bude na nivou.

“To se neće dogoditi. Na terenu ćemo se ponašati kao da je bilo 0:0. Kada sam došao ovde, rekao sam da je formula za opstanak da svi budemo kao jedan i sada osećam da to jesmo. Grad, publika, igrači i uprava, svi su dali maksimum. Red je da poentiramo i da reči pretvorimo u delo”, kazao je Sivić.

Dodao je da je njegov tim, ne računajući dva meča sa Crvenom zvezdom, u “top formi” i svesni situacije koja je pred njima.

“Jedva čekamo početak i pun stadion, da nas publika nosi kao u poslednje vreme. Samo je rezultat važan i opstanak u ligi, koji određuje sve ostalo”, poručio je trener Novopazaraca.

Krilo Novog Pazara Stefan Dimić naglasio je da u revanšu moraju biti maksimalno oprezni i pored dva gola prednosti iz prve utakmice.

“Ući ćemo maksimalno angažovano, kao i uvek. IMT je mlada ekipa, sa nekim iskusnijim pojedincima. Pravili su nam probleme, ali je odlučilo naše iskustvo, smirili smo ih i njihove opasne napade apsorbovali i okrenuli u našu korist”, izjavio je Dimić.

Revanš meč za opstanak u Super ligi Srbije Novi Pazar – IMT igra se u nedelju od 18.30 na Džaizkoin areni, a ulaz na stadion je slobodan.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari