Srbija osvojila bod protiv Bugarske: Lazović u 96. izjednačio na 1:1 1Foto: (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Najbolji srpski fudbaleri uspeli su da osvoje bod protiv Bugara u meču četvrtog kola Grupe G kvalifikacija za Evropski šampionat 2024. u Nemačkoj.

U najslabijem izdanju od početka kvalifikacija Srbija je odigrala nerešeno sa Bugarskom 1:1, piše Sport Klub.

Orlovi su bili slobodni u jednom kolu, ali su u preostala dva rezultatski uspešno prošli i sa obe pobede nalaze se na prvom mestu Grupe G ispred Mađarske i Crne Gore.

S druge strane, Bugari pedvođeni bivšim selektorom Srbije Mladenom Krstajićem posle tri odigrane utakmice još uvek čekaju na prvu pobedu u kvalifikacijama.

Izabranici Dragana Stojkovića Piksija u prethodne dve utakmice ostvarili identične pobede od 2:0, najpre protiv Litvanije u Beogradu, zatim i protiv Crne Gore u Podgorici.

Upravo je pobeda u gostima protiv Sokolova donela srpskoj reprezentaciji veliki zamajac. U najavi meča u Razdgradu selektor Stojković je rekao da će to biti „treće finale“ za njegove izabranike, kao i da posle dva uaspešna finala želi da nastavi u istom ritmu.

Početak duela u Razgradu zakazan je za 20,45. U isto vreme, na stadionu „Puškaš areni“, reprezentacija Mađarske ugostiće Litvaniju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari