Trener Novog Pazara pred duel sa Crvenom zvezdom: Ne idemo u Beograd na ekskurziju 1Foto: N. Kočović

Trener Novog Pazara Tomislav Sivić ocenio je pred duel sa Crvenom zvezdom u polufinalu Kupa Srbije da je njegovi igrači u Beograd ne idu na ekskurziju.

On je na konferenciji za novinare istakao da je plasman u polufinale i duel sa Crvenom zvezdom zaslužena nagrada za njegove igrače, jer je domaćin institucija na ovim prostorima, koju sa klupe predvodi legenda Dejan Stanković.

“Nije realno da pričamo kako ćemo pobediti najbolju domaću ekipu, ali nije nemoguće. Kup daje mogućnost manjim timovima za podvig. U formi smo i idemo da odigramo dobro. Poštujemo Crvenu zvezdu, koja je u najboljem ritmu, daju po pet golova na utakmici, ali mi želimo da popravimo sliku od prošlog puta kada smo bili nemoćni”, poručio je Sivić.

Vezni fudbaler Stefan Lončar, koji je bio najstandardniji u timu Novog Pazara ove sezone, tvrdi da su sveži i spremni za meč sa Crvenom zvezdom.

“Imamo pravo na nadu. Znamo šta je Crvena zvezda, ali se nećemo predati. Daćemo sve od sebe da se predstavimo u što boljem svetlu. Podigli smo se u poslednjem periodu, igramo dobro. Oni možda igraju bolje od nas, ali ćemo se potruditi da im pokvarimo planove”, kazao je Lončar.

Novi Pazar je u oba ovosezonska duela sa Crvenom zvezdom pretrpeo ubedljive poraze – 0:4 u Novom Pazaru i 0:5 u Beogradu.

“Ne smemo da primamo jeftine golove i predamo se u prvih 10 ili 20 minuta. Oni igraju svoju igru i čekaju da otvore protivnika. Moramo ih u tome sprečiti, jer posle toga mogu postati nervozni što im otežava, a nama olakšava posao”, dodao je Lončar.

Polufinalni meč Kupa Srbije između Crvene zvezde i Novog Pazara igra se u sredu od 18.30 na Stadionu Rajko Mitić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari