U komšiluku Indijan Velsa, na dobrotvornoj egzibiciji za fondaciju holivudske glumice: Kako je Šarliz Teron naterala Novaka Đokovića da ne bude lenj (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/MAST IRHAM

U kalifornijskoj varoši La Kinta, koja je na dvadesetak kilometara od Indijan Velsa , održana je tradicionalna dobrotvorna egzibicija u predvečerje prvog od devet turnira iz masters serije u sezoni za tenisere.

Ovaj put njen svojevrsni domaćin je bila holivudska zvezda Šarliz Teron, jedna od najlepših glumica današnjice, jer je revija održana u korist humanitarne fondacije koju vodi od 2007. za pomoć u očuvanju zdravlja i bezbednosti dece i omladine u njenoj domovini Južnoj Africi.

Jedan od gostiju na terenu u gradiću iz kojeg je teniski turnir 1987. preseljen u Indijan Vels bio je najbolji teniser sveta Novak Đoković, koji je s Teron u prijateljskim odnosima i koja je bila posmatrač njegovih mečeva na Ju-Es openu.

„Idemo, lejno kopile“, požurivala je glumica teniskog asa pri stupanju na igralište.

 

„Ja sam iz Južne Afrike i veoma sam ponosna Južnoafrikanka. Vezu sa svojom zemljom pokušavam da održim kroz dobrotvorne akcije jer smatram da svi mladi ljudi u mojoj domovini treba da budu zdravi, obrazovani i bezbedni“, poručila je Teron sa terena.

 

U njenom timu su bili i beloruska teniserka Viktorija Azarenka i američki teniser Frensis Tijafo, koga je Đoković nakratko odmenio u igri.

„Došao sam ovde da podržim Šarliz. Naterala me je da iradim danas. Mislim da je to deo prave strategije“, našalio se prvi „reket“ sveta, koji u Indijan Velsu, gde je petostruki pobednik, igra prvi put posle 2019.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari