(VIDEO) "Pobeda za Miloša i Stefana Stojanovića": Nemanja Nedović trijumf u Valensiji posvetio ranjenim Srbima na Kosovu 1photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Košarkaš Crvene zvezde poslao podršku tinejdžeru i momku pogođenim iz pištolja nakon proslave Badnjeg dana.

Tokom zagrevanja za večeras dobijeni susret 17. kola Evrolige u gostima (75:77), svi igrači crveno-belih nosili su majice s natpisom solidarnosti sa Fakundom Kampacom – #FreeFacu, jer Argentinac ne može biti registrovan za evropske mečeve (usled kršenja finansijskog fer-pleja od strane njegovog sadašnjeg kluba), s tim da je Nemanja Nedović na poleđini svoje ispisao imena Miloša i Stefana Stojanovića.

Jedanestogodišnjeg dečaka i starijeg mladića, na koje je bez ikakvog povoda i razloga pucano danas iz automobila u pokretu, zbog čega su obojica morala biti podvrgnuta hirurškopj intervenciji.

Tu nije bio kraj, jer je reprezentativni bek srpskog prvaka iskoristio davanje izjave za zvanični sajt Evrolige da, na svoj način, obavesti svet o današnjem teškom incidentu u okolini Štrpca.

„Želeo bih ako mogu ovu pobedu da posvetim dvojici momaka kod kuće Milošu i Stefanu Stojanoviću… Oni su pogođeni od strane nekih jako loših ljudi danas kada je Božić u Srbiji. Hoću ovu pobedu da posvetim njima. Želim da svima poželim srečne praznike svima i da ih provedu sa svojom porodicom u sreći i zdravlju, Pre svega zdravlje“, rekao je Nedović posle meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari