Željko Obradović: Ovo je lepota košarke, poslednju odbranu smo odigrali bez koncentracije 1foto: ABA liga

Bio je Partizan nadomak prve evroligaške pobede još od 2014, međutim fenomenalni Markus Hauard pogodio je trojku uz zvuk sirene za produžetak, a potom je perfektno vodio saigrače do trijumfa 103:96.

Sumirajući utiske posle drugog uzastopnog poraza u Evroligi, trener Željko Obradović stava je da su njegovi puleni odigrali neuporedivo bolju utakmicu u odnosu na startnu u Berlinu, protiv Albe.

„Igrali smo dobro i veoma mi je žao zbog mog tima i načina koji smo izgubili utakmicu. Bilo je jednostavno završiti utakmicu u 40 minuta, ali to je lepota košarke i nikada ne znate šta može da se desi. A desilo se to da smo poslednju odbranu igrali bez koncentracije i dozvolili produžetak. Čestitke Baskoniju, utakmica je bila veoma zanimljiva“, naveo je trofejni stručnjak.

Šef struke Partizana naglasio je da je ekipa značajno napredovala u međuvremenu, u odnosu na nastup u Berlinu protiv Albe.

„Protiv Albe smo igrali veoma loše, ali danas je tim izgledao potpuno drugačije. Ponosan sam zbog toga, ali tek je početak sezone i puno utakmica je pred nama i moramo da nastavimo da verujemo u sebe i budemo spremni za naredne mečeve.“

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari